• Новинка
Аквариум Тръба Въздух Тръба, Аксесоари за Аквариум Авиационни Тръби, Пластмасови Въздух Тръба, Комплект Фитинги за Безопасно Аквариумного Въздушна Помпа с Присъс?

Аквариум Тръба Въздух Тръба, Аксесоари за Аквариум Авиационни Тръби, Пластмасови Въздух Тръба, Комплект Фитинги за Безопасно

Buyers rating:
BGN 4.87

Брой продукти

【Аксесоари】 : Този продукт е снабден с пълен набор от аксесоари, включително цилиндрична газова бутилка, червено клапан и трехходовую течаща тръба 【Високо качество】 : Цилиндрична пясъчна корона произвеждани при висока температура и въздушна тръба е изработена от прозрачен и гъвкав материал. 【Приложимо повечето】 : Не е нужно да се притеснявате за несъответствие, той е подходящ за пълния набор от стандартни аквариумни аксесоари за повечето марки въздушни помпи. 【Аксесоари въздушна помпа 】 : Целият този аксесоар за въздух помпа за аквариум е здрава и има дълъг срок на служба за ежедневна употреба. 【Използвайте го с увереност】 : клапан и трехходовая тръба са изработени от безопасни материали, които отговарят на изискванията към качеството на рибата и водата. Този продукт разполага с пълен набор от аксесоари, включително цилиндрична газова камък, червен клапан и трехходовую течаща тръба. Не е нужно да се притеснявате за несъответствие, той е подходящ за пълния набор от стандартни аквариумни аксесоари за повечето марки въздушни помпи. Цилиндрична дюза за пясък произвеждани при висока температура и въздушна тръба е изработена от прозрачен и гъвкав материал. Клапан и трехходовая тръба са изработени от безопасни материали, които отговарят на изискванията към качеството на рибата и водата. Целият този аксесоар за аквариумного въздушна помпа е здрава и има дълъг срок на служба при ежедневна употреба.Параметри : Тип изделия : Аксесоари за въздух помпа за аквариум Материал : Пластмаса Осъществяване Списък : 1x4 дървен материал метра въздушна тръба 4x3-спиране въздушна тръба 4 x клапан 2 x Цилиндричен въздушен камък.

Общи свойства

Добавки за продукти

Лондон Приходи От пощенски разходи на Обединеното Кралство ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Огледало Компактно Преносимо Карманное За
  • Новинка
оценявам:

Лондон Приходи От пощенски разходи на Обединеното Кралство ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Огледало Компактно Преносимо Карманное За

Размер : 6 см x 6 см x 0,8 см (2,4 инча x 24 инча x 0,3 инча).Класификация : Огледало, Грим, Козметични средства.Харак�

BGN 10.40
Bahco BHBE-9876S 14ШТ XXL Ergo Изолиран Комплект
  • Новинка
оценявам:

Bahco BHBE-9876S 14ШТ XXL Ergo Изолиран Комплект

Иновациите са се превърнали в основа за растеж, като Bahco водеща марка ръчни инструментиBahco е флагман на к

BGN 10.43